Nieuwe opvolging voor directie Elabo

Henk van Ringen, Jan Hulleman en Peter de Groot staan al ruim 20 jaar vol energie de klanten van Elabo bij op het gebied van arbeidsdeskundig onderzoek. Na al deze jaren is het tijd voor een nieuwe stap en dat betekent dat het drietal een stapje opzij doet en plaats maakt voor twee nieuwe opvolgers. 

Om de familiaire cultuur én het DNA van Elabo als onafhankelijke kwaliteitsspeler op de arbeidsdeskundige markt te waarborgen, is gezocht naar geschikte opvolging binnen de organisatie. Met oud-medewerker Friso Bouman én Elabo-arbeidsdeskundige Stephan de Groot kunnen wij met trots mededelen dat dit zeker gelukt is. Beide heren nemen met ingang van 01-07-2021 het bedrijf over. Een fijne gedachte voor ons, maar ook voor onze klanten. Friso en Stephan kennen het bedrijf van binnenuit, weten wat er in de markt speelt en nemen hun expertise en kennis mee om onze klanten zo goed mogelijk bij te staan. Net zoals zij van ons gewend zijn.

Soepele overgang

Maar dat betekent niet dat Henk, Jan en Peter ineens niet meer betrokken zijn bij Elabo. Om te zorgen voor een goede en soepele overgang blijven de heren de komende jaren aangesloten. Daarbij onderhouden Friso en Jan de externe contacten en gaat Stephan zich, samen met Henk en Peter, richten op de interne organisatie en kwaliteit.

Kwaliteit en dienstverlening gewaarborgd

De dienstverlening voor onze klanten, waarmee wij vaak langdurige relaties onderhouden, loopt gewoon door. Friso en Stephan blijven daarbij – ook in de toekomst – de kwaliteit van onze diensten waarborgen. Zo blijven ze inspelen op de vragen uit de markt. Het optimaliseren van onze arbeidsdeskundige producten en innoveren blijft daarbij een belangrijk aandachtspunt. Onze klanten de meest optimale dienstverlening bieden: dát is ons streven. Maar natuurlijk kunnen we dit niet alleen. De directie van Elabo wordt dagelijks bijgestaan door een deskundig en betrokken team, waarin het DNA van Elabo zit verweven.

Wij wensen Friso en Stephan veel succes en we gaan er vanuit dat zij met Elabo ook de komende twintig jaar een vooruitstrevende speler blijven, die een wezenlijke bijdrage leveren aan het optimaliseren van de inzetbaarheid van werknemers en ondernemers.

Henk, Jan en Peter

 

Terug naar overzicht