Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
bij Elabo

Iedereen heeft zijn of haar verantwoordelijkheden in de maatschappij. Zo ook wij, als organisatie én als mens.

Natuurlijk dragen wij ons steentje bij door het geven van arbeidsdeskundig advies, waardoor veel mensen in het arbeidsproces kunnen blijven. Maar wist u dat wij ook diverse maatschappelijke organisaties steunen? Hieronder een greep uit de verschillende initiatieven die wij een warm hart toedragen.

Oxfam Novib

Als bedrijfsambassadeur van Ondernemers voor Ondernemers van Oxfam Novib zetten wij ons in tegen de strijd in armoede en duurzaam ondernemen.

Duurzaam ondernemen is één van onze doelen waar wij dagelijks naar streven. Wij zetten werknemers en ondernemers zo optimaal en duurzaam mogelijk in na uitval. Wij geloven in de kracht van medewerkers en ondernemers en zetten in op deze kracht. Door Ondernemers voor Ondernemers van Oxfam Novib te ondersteunen helpen wij kleine en startende ondernemers met hun ondernemersdroom. Zij gaan, net als wij, altijd uit van de kracht en de mogelijkheden van de mensen zélf. Oxfam Novib verbindt mensen en bedrijven net als wij dit doen. Als betrokken ondernemer kunnen wij een verschil maken in de wereld, anderen helpen bij het najagen van hun dromen en verslaan wij samen met Oxfam Novib de armoede.


Talent Cycling

In 2020 mogen wij onszelf een trotse hoofdsponsor noemen van de eliteploeg van TALENT Cycling. Dit seizoen fietsen zij onder de naam TALENT Elabo Elite Development Team. Wij ondersteunen de wielrensters de komende twee jaar bij het behalen van hun missie: de beste opleidingsploeg voor vrouwen ter wereld worden. Om dit ambitieuze doel te bereiken introduceert het een doordacht duurzaam, revolutionair, wereldwijd uniek opleidingstraject. “Net als zij, steken ook wij veel tijd en energie in opleiding en kwaliteitsboring waardoor onze toegewijde arbeidsdeskundigen altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen in de complexe arbeidsongeschiktheidsmarkt”.


Stichting AWAS Kaki

Stichting AWAS Kaki heeft als doel kinderen en kasarmen te faciliteren onder andere door scholing en het verstrekken van leermiddelen, zoals boeken. De stichting bereikt haar doelen door Indonesische coaches te scholen in het ontwikkelen van jeugdvoetbal. De coaches leiden de spelers op tot het hoogst mogelijk niveau. Net als wij met onze betrokken arbeidsdeskundigen. Goede scholing is belangrijk wanneer het gaat om arbeidsdeskundig onderzoek. Onze toegewijde deskundigen zijn door de juiste scholing altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen in de complexe arbeidsongeschiktheidsmarkt.

www.awaskaki.com