"Het contact met Elabo is altijd erg prettig. We kunnen snel schakelen in een continu veranderde markt."

Guido van der Molen is werkzaam als providermanager bij a.s.r. re-integratie en diensten. “Elabo is voor mij een belangrijke provider die ik al ken van mijn vorige functies bij andere organisaties. Voor mijn overstap naar a.s.r. re-integratie hoorde ik al dat Elabo een partner was en voortzetting in de samenwerking is een logisch vervolg. Ik durf wel te spreken van een strategisch partnership”.

Elabo levert naast arbeidsdeskundig onderzoek ook werkplekonderzoek en WIA begeleiding. Dit laatste heeft de laatste jaren sterk aan populariteit gewonnen. De WIA aanvraag is een complex traject en de werknemer wordt hierbij begeleid om op een goede manier zijn aanvraag bij het UWV in te dienen. Dat wordt door de klant als zeer prettig ervaren. Immers bewegen werkgever en werknemer zich op onbekend terrein en dan is het fijn als een deskundige de aanvraag ondersteunt en met werknemer meegaat.

Inmiddels werk ik al meer dan 10 jaar samen met Elabo. Keer op keer laten zij zien een continu goede kwaliteit te kunnen leveren. Innovatie en optimalisatie is een continu proces en we zien dat de dienstverlening zich meebeweegt met de ontwikkelingen en behoeften in de markt. Elabo heeft niet alleen laten zien dat zij moeiteloos meebewegen, maar dat zij ook van meerwaarde zijn om proactief mee te denken met productontwikkeling. Hiermee zijn we in staat om steeds voorop in de markt te lopen.

Elabo biedt ook een toegevoegde waarde in het trainen van de casemanagers op het gebied van wet en regelgeving sociale zekerheid. De samenwerking is altijd constructief en het delen van de kennis is een vanzelfsprekendheid. De klanten van a.s.r. re-integratie beoordelen de samenwerking met Elabo dan ook met een zeer hoge score op het gebied van kwaliteit, tijdigheid en tevredenheid.

“Het contact met Elabo is altijd erg prettig. We kunnen snel schakelen in een continu veranderde markt. Kwaliteit en hoge mate van tevredenheid gaan daarbij hand in hand. Persoonlijke aandacht voor de klant en dat doen wij samen met de beste partners in de markt”.

Terug naar overzicht
a.s.r. re-integratie