"Keerpunt werkt al 15 jaar samen met Elabo en de samenwerking is niet meer weg te denken in de dienstverlening van Keerpunt."

Guido van der Molen is werkzaam als providermanager bij Keerpunt en vertelt: “Ik durf wel te spreken van een strategisch partnership. Elabo levert voor Keerpunt naast arbeidsdeskundig onderzoek ook werkplekonderzoek en WIA begeleiding. Dit laatste heeft de laatste jaren sterk aan populariteit gewonnen. De WIA aanvraag is een complex traject en de werknemer wordt hierbij begeleid om op de juiste wijze zijn aanvraag bij het UWV in te dienen. Dat wordt door de klant als zeer prettig ervaren. Immers bewegen werkgever en werknemer zich op onbekend terrein en dan is het fijn als een deskundige de aanvraag ondersteunt en met werknemer meegaat.

Keerpunt werkt altijd met meerdere providers voor soortgelijke diensten. Dat geldt ook voor arbeidsdeskundig onderzoek. Elabo is al sinds de beginjaren van Keerpunt opgenomen in de providerboog van Keerpunt en heeft daarmee bewezen continu goede kwaliteit te kunnen leveren. Keerpunt streeft altijd naar innovatie en optimalisatie van de dienstverlening en beweegt zich mee met de ontwikkelingen en behoeften in de markt. Elabo heeft niet alleen laten zien dat zij moeiteloos meebewegen, maar dat zij ook van meerwaarde zijn om proactief mee te denken met productontwikkeling. Hiermee zijn we de markt steeds een stap voor. Samen met Elabo heeft Keerpunt onder andere Functielab ontwikkeld. Dit is van meerwaarde voor elke re-integratie professional om nog gemakkelijker arbeidsmogelijkheden te duiden. Functielab wordt nu aangeboden door Jobport, de digitale partner in werk en loopbaan.

Elabo biedt ook een toegevoegde waarde in het trainen van de re-integratiespecialisten op het gebied van wet en regelgeving sociale zekerheid. Zij maken altijd onderdeel uit van het intensieve opleidingsprogramma wat Keerpunt aan het eigen personeel aanbiedt. Dit leidt tot deskundige re-integratiespecialisten die de klanten goed kunnen begeleiden. De klanten van Keerpunt beoordelen de samenwerking met Elabo dan ook met een zeer hoge score op het gebied van kwaliteit, tijdigheid en tevredenheid.

Het contact met Elabo is altijd erg prettig. We kunnen snel schakelen in een continu veranderde markt. De persoonlijke benadering van Elabo past helemaal in plaatje van Keerpunt. Minder verzuim in de samenleving en gezond werken. Persoonlijke aandacht voor de klant en dat doen wij samen met de beste partners in de markt”.

Terug naar overzicht
Keerpunt